ул. Околовръстен път 467
София,
България
23.3288097
42.7029634
UserLikes
Име: ОВЕРЛАК
Адрес: София, ул. Околовръстен път 467
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://overlack.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Химически продукти
Дейност:

Продажба на химически продукти

Ключови думи: оверлак българия, химически суровини, химически продукти, химикали, полупродукти

За нас

Фирма ОВЕРЛАК ЕООД, София, България е приемник на Новокем България ООД, регистрирана 2005 г. като дъщерна фирма на Novochem Ltd. Унгария, член на холдинга Оверлак.
Чрез повишаване на уставния капитал през 2008 г. фирма Overlack AG - Германия, придобива 60% от търговското дружество, а след последващо изкупуване на останалия дял на Novochem Ltd., през лятото на 2009 г., става собственик на цялото дружество.

Като дъщерна фирма на фирма Overlack AG - Германия, един от водещите европейски дистрибутори на химически суровини, полупродукти и специалитети както в сферата на органичните така и в неорганичните химически п
ОВЕРЛАК
роизводства – ние предлагаме на нашия пазар широк асортимент химически продукти, на база партньорството ни с утвърдени производители като BASF, EVONIK INDUSTRIES, SYNTHOMER (POLYMER LATEX), SASOL, TIARCO CHEMICAL EUROPE, LANXESS IPG-BAYFERROX, SHELL CHEMICALS, INEOS OXIDE, TANATEX и други.

Понастоящем търговските цели на фирмата са:

Установяване на сериозни пазарни позиции на пазара на химически продукти в България в тясно сътрудничество с нашите партньори.
Реализиране на отличните търговски практики на фирмите в холдинга Оверлак на нашия пазар.
Професионално отношение към настоящи и бъдещи клиенти и достав
ОВЕРЛАК
чици.
Развитие и задълбочаване както на търговските взаимоотношения, така и техническа, технологична и логистична подкрепа на нашите клиенти и партньори.
Използвайки отлично координираната структура на групата Оверлак ние сме в състояние да доставяме също така различни химически суровини и продукти, произвеждани в Централна и източна Европа от местни производители.

Принципи в нашата работа:

Надеждност и партниране в целия търговско-логистичен процес
Диалог и откритост към клиентите и доставчиците
Техническа и технологична помощ и съдействие
Търсене и доставка на конкретен продукт
Гъвкавост, оперативност
Открийте ни в Google+